Fietsen in Italie - Informatie

"fietsen in Italië", "dwars door Italië", "wielrennen Italië", " fietsen naar Rome", "racefiets vakantie", "wielren vakantie"

Wij organiseren de mooiste fietsvakanties in Italie vanaf €350,- p.p.

zoals bijvoorbeeld:

  • Tochten vanuit onze vaste locatie in Pineto vanaf €350,-
  • La Vita è Bella voor relaxte e-bike fietsvakanties vanaf €450,-
fietsvakantie Italie

Fietsen in Italie en het coronavirus

Abruzzo is een regio die weinig te duchten heeft gehad van het Coronavirus, desondanks zijn er maatregelen die door de overheid zijn opgelegd en nageleefd moeten worden.

Onze ervaring is dat men zich in de Abruzzen goed houdt aan deze maatregelen.

 

Hieronder een opsomming van de ervaringen met maatregelen waar wij mee te maken hebben gehad

Op het moment van schrijven is de afstand die men moet houden tussen personen (niet tot één huishouden behorend) 1 meter.

Het dragen van mondkapjes is verplicht in de trein, in het winkelcentrum, vanaf de strandtent tot de strandstoel en in het restaurant aan tafel en van en naar de toiletten.(Tijdens eten en drinken mag ie uiteraard af 😬) Kortom:  in die gevallen waar het moeilijk is de afstand te bewaren.

Ons advies is: neem een mondkapje mee en houd 'm bij je.

 

Omdat de Corona maatregelen aan verandering onderhevig zijn,adviseer ik u contact op te nemen voor de huidige stand van zaken.

Fietsvakantie in Italië

We fietsen de prachtigste routes en mooiste etappes al vanaf €350,-

met beklimmingen bekend uit de Giro d'Italia zoals:

  • Blockhaus: 2142 meter hoog met in de klim een hoogteverschil van bijna 2000 meter. 
  • De Campo Imperatore met een hoogte van 2135 meter (1886 hoogtemeters)
  • Vado di Sole:1621 meter hoog met in de klim 1400 meter hoogteverschil
  • Valico di Monte Godi 1630 meter hoog met in de klim 1300 meter hoogteverschil Fiets

En niet te vergeten bezoeken we natuurlijk ook authentieke stadjes en doorkruizen we de mooiste natuur met achter elke bocht een adembenemend panorama!

Bike-Italia organiseert fietsvakanties in het midden van Italië, waar het oude Italië nog bewaard is gebleven.

Bike-Italia heeft een eigen locatie in Italië. Deze ligt op 70 meter van het strand van Pineto en op 11 km van de historische stad Atri. De stad ligt op 445 meter hoogte en heeft uitzicht op zowel de zee als op de Apennijnen. Alle fietsvakanties zijn onder ervaren Nederlandse begeleiding van Eddy.

Eddy spreekt tevens Italiaans, Engels en Duits

 

Fietsen in Italie - GFCR
fietsvakantie Italie

bike-Italia

"fietsvakantie italië", "fietsvakantie Italie", "fietsvakantie in italië", "fietsvakantie italië op racefiets", "fietsvakantie italië op elektrische fiets", "fietsvakantie italië met e-bike", fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italiëfietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italiëfietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italiëfietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie Italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie italië fietsvakantie